boeken verkopen aan bol


Verdienen aan de verkoop van je boeken via een partnershipprogramma met een webwinkel Rian Visser.
Je maakt een webwinkel aan in het Bol.com partnerprogramma. Met een paar muisklikken bouw je een webwinkel met je eigen boeken of met alles wat Bol verkoopt. Je ontvangt commissie over alle verkopen die via jouw site worden geregistreerd. Hoe meer verkopen je genereert, hoe meer commissie per verkoop je kunt verdienen.
Uw boek uitgeven via Bol.com Pumbo.nl.
Bestaande voorraad verkopen. verkopen op bol com. Bel 0229-700228 voor vrijblijvend advies! Bel 0229-700228 voor vrijblijvend advies! Uw boek verkopen op Bol.com. Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9.6 uit meer dan 470 reviews. Maakt u gebruik van onze aansluiting met de boekhandels, dan wordt uw boek automatisch ook beschikbaar gesteld aan Bol.com. De beschikbaarheid van uw boek in deze webshop kan een wezenlijk verschil betekenen voor de verkopen van uw zelf uitgegeven boek. Niet alleen omdat Bol.com in het afgelopen decennium flink is gegroeid en zich inmiddels de grootste internetboekhandel van Nederland mag noemen, maar vooral ook omdat dit de webshop is die de grootste bekendheid geniet onder het Nederlandse lezerspubliek. Wanneer u gebruikmaakt van onze aansluiting met het Centraal Boekhuis, hoeft u geen extra kosten te betalen voor het verkopen van uw boek via Bol.com. Als de aanmelding van uw boek is verwerkt, kan het worden ingeslagen en is het in principe direct beschikbaar via Bol.com. Op het moment dat er een bestelling wordt geplaatst bij dit bedrijf, wordt uw boek bij een reeds gedrukte voorraad boeken direct vanuit het magazijn naar de koper verstuurd.
Waarom Bol de boeken van Das Mag van zijn website heeft gehaald.
Normale bedrijfskosten, leek ons: we betalen ook niet mee aan de verbouwing van een boekhandel om hun verkoop te optimaliseren. Dus gingen we niet akkoord met de tussentijdse verandering en verdwenen onze boeken van Bol. Bol heeft een lucratief bedrijfsmodel. Op de verkoop van een boek kan het nooit verlies lijden. Bol heeft namelijk geen opslag: een verkocht boek gaat rechtstreeks van het overkoepelende Centraal Boekhuis naar de klant. Bol blijft nooit met leftovers zitten, een risico waar normale boekhandels wel regelmatig mee kampen. Logischer zou zijn als Bol daarom juist minder korting zou krijgen. Er zijn in Nederland en Vlaanderen honderden boekhandels die onze boeken verkopen.
Wordt bol.com zo dominant als Amazon? NRC.
Drie weken geleden haalde de webwinkel de boeken van Das Mag, waaronder goed verkopende titels van Lize Spit, Jelle Brandt Corstius en Walter van den Berg, uit de verkoop. De uitgeverij was niet akkoord gegaan met het nieuwe contract dat de webwinkel aan uitgevers voorlegt.
bol.com Meer boeken verkopen? Tips voor auteurs om meer te verkopen.
Wil je meer boeken verkopen, zorg dan dat hier ook reviews bij staan. Je zou op je eigen site bijvoorbeeld een oproep kunnen doen om je lezers aan te sporen om een review op bol.com achter te laten. Op bol.com beschrijven we wel de inhoud, maar niet de leeservaring.
Boeken verkopen, tweedehands boeken.
Zorg dat de boeken er goed uitzien, dus geen koffievlekken, aantekeningen, gescheurde of versleten kaften. Verreken alle kosten in de verkoopprijs. Bedenk welk prijs u minimaal voor het boek wilt hebben. Welke boeken verkopen goed. Redelijk recente studieboeken. Slecht in de markt liggen kunstboeken en humoristische boekjes met een lage nieuwprijs.
Studieboeken verkopen via bol.com of Bookmatch.
En dat je meer geld overhoudt als je via Bookmatch je tweedehands studieboeken verkoopt! Studieboeken verkopen bol.com. Bol.com is een site met heel veel bezoekers. Vergeleken bij Bol is Bookmatch maar een kleine speler. Er worden bij Bol ook heel veel studieboeken aangeboden, tegen soms hele scherpe prijzen. Zo laag zelfs dat je er als verkoper geld bij moet leggen. Dat kan toch niet de bedoeling zijn! Bol.com rekent bij een verkoop 15% commissie en 99 cent per transactie. Een paar voorbeelden. Je verkoopt een boek voor.: en je betaalt aan bol.com. Tot voor kort kreeg je bij bol.com bij dikkere boeken, dikker dan 32, centimeter, een bijdrage in de verzending van 295.
Vlaming koopt boeken steeds meer online De Tijd.
Vlaming koopt boeken steeds meer online. 15 februari 2018 1110.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De kookboekenschrijfsters én vriendinnen Pascale Naessens en Sandra Bekkari blijven het goed doen in de boekhandels. Een papieren boek op de zes wordt in Vlaanderen op het internet gekocht.
Waarschuwing tweedehands boeken-verkoop via Bol.com Radar.
Ongelezen bericht door hebikweer2013 28 apr 2014 1823.: Tweedehands boekjes gewoon verkopen via Marktplaats en het liefst laten ophalen door de klanten. Geen extra kosten en geen bol.com gezeik. Overigens heb ik ook wel eens per ongeluk een tweedehands boek gekocht op bol. Hoezo per ongeluk? Het boek werd gewoon tussen de nieuwe boeken getoond op de site van bol.com. Aangezien er meerdere versies waren van het boek hard cover, paperback etc heb ik de goedkoopste aangeklikt. Het boek zag er laat ik het netjes zeggen gelezen uit. Ik kwam er toen pas achter dat ik een tweedehandsje had aangeklikt. Dit is wel een paar jaar geleden en ik kom nooit meer op die website meerdere redenen. Geen idee hoe ze dat nu tonen op de site. Weergave: Alle berichten. Sorteer op: Auteur. 4 berichten Pagina 1 van 1. Terug naar Webwinkels. Het is momenteel 14 apr 2020 1407.: Powered by phpBB Forum Software phpBB Limited. Nederlandse vertaling door phpBB.nl. phpBB Metro Theme by PixelGoose Studio. Op de hoogte blijven van consumentenzaken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Wat is Zakelijk verkopen via bol.com? Business Doe Je.
Verder dien je om te kunnen verkopen op bol.com artikelen te hebben met een streepjescode EAN/ GTIN/ ISBN boeken, moeten artikelen binnen een bestaande bol.com productcategorie passen en zal je binnen 1 tot 8 dagen moeten kunnen leveren. Ben je een zakelijke verkoper van bol.com? Maak een account aan op hallodata.nl.
Tweedehands spullen verkopen via Bol.com.
Verkopen via Bol.com kan zowel particulier als zakelijk. Veel mensen weten dat je via Bol.com tweedehands boeken kunt verkopen. Het aanbod is inmiddels flink uitgebreid. Als particulier kun je via Bol.com je tweedehands boeken, cds, dvds, blu-rays en consolegames verkopen.

Contacteer ons

tweedehands producten verkopen
gratis kopen en verkopen
zelf huis verkopen nvm
huis verkopen amsterdam
boeken verkopen aan bol
producten verkopen
online verkopen
kosten huis verkopen makelaar
studieboeken verkopen
verkopen online
huis snel verkopen te koop
marktplaats kleding verkopen